Εν Δυνάμει Pilates

Pilates Reformer Cadillac

Το Reformer Pilates Cadillac είναι ένα από τα αγαπημένα , λόγω της τεράστιας ποικιλομορφίας ασκήσεων που προσφέρει , σε όλες τις ηλικίες και τις ικανότητες. Είναι ανυψωμένο από το έδαφος, καθιστώντας το προτιμότερο για τους μεγαλύτερους μαθητές μας, τους ανθρώπους με τραυματισμούς ή με κινητικά προβλήματα. Με την πρώτη ματιά, το Reformer Cadillac μπορεί να φανεί λίγο εκφοβιστικό. Η χρήση του όμως θα σε αποζημιώσει, καθώς το ασκησιολόγιο του μπορεί να είναι από πολύ δυναμικό, μέχρι απόλυτα θεραπευτικό. Το ρεπερτόριο του συμπεριλαμβάνει ασκήσεις που εκτελούνται και στο έδαφος (mat), αλλά και ασκήσεις που εκτελούνται στο Reformer Cadillac . Επιπλέον όμως, παρέχει την δυνατότητα προσαρμογής όλων των ασκήσεων στις απαιτήσεις και στο ζητούμενο του κάθε ασκούμενου. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα παραπάνω από μία λειτουργία του.

Συνδυάζει ασκήσεις δύναμης με τη χρήση των ελατηρίων, ασκήσεις κινητικότητας, καθώς και ακροβατικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας το δίζυγο. Αποτελεί χρήσιμη και αποδοτική επιλογή και ως εισαγωγή στη μέθοδο της καλλισθενικής, καθώς αρκετές ασκήσεις στο δίζυγο είναι παρόμοιες. Η τεχνική της μεθόδου Pilates εξάλλου, αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τέτοιες περιπτώσεις.

Επιπλέον, ανακουφίζει και αποσυμπιέζει την σπονδυλική στήλη, προσφέροντας όλα τα οφέλη της αναστροφής, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και την καρδιοαναπνευστική λειτουργία.

Κορυφαίοι επαγγελματίες αθλητές έχουν εντάξει συστηματικά το pilates στο προπονητικό τους πλάνο ως συμπληρωματική προπόνηση , με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους, αλλά και τη μείωση του κινδύνου πιθανού τραυματισμού.

Κλείσε την πρώτη σου ατομική συνέδρια και ανακάλυψε δυνατότητες που δεν γνωρίζεις ότι έχεις!

Διάρκεια: 50 λεπτά

Μετάβαση στο περιεχόμενο