Εν Δυνάμει Pilates

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΜΑΤΣΙΟΥ

Αναστασία Μαμάτσιου
Διατροφολόγος – Διαιτολόγος

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Ο χορός και η σωστή διατροφή ήταν στην καθημερινότητα μου από πολύ μικρή ηλικία. Για αυτό και συνέχισα με τις σπουδές μου για να κάνω αυτό που αγαπώ…

Το 2014 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Ασκώ το επάγγελμα της διατροφολόγου σε κατ’οίκον επισκέψεις και διατηρώντας διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος και στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης και ενημέρωσης των σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων, συμμετέχω σε συνέδρια και ημερίδες διατροφής.

Η πτυχιακή μου εργασία αφορούσε στην αξιολόγηση του ΔΜΣ και των διατροφικών συνηθειών σε μαθητές δημοτικών σχολείων.

Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στην αλυσίδα γυμναστήριων TOPFITNESS με πλήρη ανάθεση καθηκόντων και συνέχισα να εργάζομαι εκεί ως συνεργάτης μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το 2015 ολοκλήρωσα τον βασικό κύκλο εκπαίδευσης Personal Trainer, της σχολής MP Balatsinos.

Το 2017 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) που συντονίζεται από τον ΚΕΑΔΔ, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED και είμαι κάτοχος του αντίστοιχου τίτλου.

Απο το 2014 εως το 2016 διετέλεσα επιστημονικός συνεργάτης σε πολυεθνική εταιρεία για την εκπόνηση εκπαιδευτικού προγράμματος διατροφής σε μαθητές δημοτικών σχολείων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με την αναγκαιότητα και τις έννοιες της σωστής διατροφής.

Συνεργάζομαι με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς με σκοπό την βιωματική προσέγγιση της αγωγής υγείας των νηπίων σε θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες.

Συνεργάζομαι με αθλητικές ακαδημίες και γυμναστήρια προάγοντας πάντα την Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπο ζωής για καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο